anna's FotoPage
Lilypie 1st Birthday Ticker
By: anna IDRIS

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Friday, 31-Jul-2009 01:39 Email | Share | | Bookmark
4th malaysian royalti convention

 
 
 
View all 21 photos...
Singapura,Indonesia,Brunei and next maybe Thailand akan berada dibwh malaysian plan marketing.Ini bermakne if kite ade partner/downline disane,every business/order/transaction yang dibuat disetiap negara ni kite akan dpt.Just like daddy,he has downline disingapore so every mth daddy akan dpt bonus dr transaction/business yg kwn daddy buat disane.Untungkan??Ape yg perlu daddy buat cume bukak mulut dan cerite tentang business ni.Rejection is a normal prosess tp trust me org2 yg reject tu la yg akan cr kite semula dan akan bersame2 membina perniagaan ini.Sbb ape....sbb produk ni mmg unik,sy pon mule2 mcm ragu2 tp bile org2 keliling sy termasuk sy sendiri minum produk alpha lipid ni mmg btol....dah minum baru tau.
Baru ni ade customer downline daddy minum produk ni,since yr 2000 die terlantar sakit.Duit lebih kurang RM300k dah abis untuk medication tp semuanya tak menjadi.Almost semua hospital pakar yg ade die pg utk ubatkan sakit die(makcik ni die jatuh ms kat pasar dan tulang belakang die patah 3)dan semua doktor kate makcik ni takde harapan nak sembuh lg smpai satu tahap makcik ni dah tak boleh nak jln.terlantar atas tilam sehingga tahun 2009.Alhamdulilah dengan izin tuhan pas die minum alpha lipid die dah boleh berjln.Skang ni die siap promote lagi alpha lipid ni kat kwn2 die.Byk dah org yg sembuh pas minum alpha lipid ni.Ini bukan ubat,cuma makanan tambahan jer.Tak perlu nak beli vitamin itu vitamin ini.Cume satu skop jer dah cover berbagai2 jenis vitamin yg ade kat market skang ni.


Wednesday, 15-Jul-2009 01:59 Email | Share | | Bookmark
FP ke blogspot??

Menjak ade blog ni kan FP sudah diabaikan.Bukan ape...nak uplod gambar kat FP ni punyela bercinta,rs mcm nak nangis jer menunggu siap.Disebabkan itu..sy berpindah kepade blog pulak.Senang cepat dan mudah.Tp kat blog tak bolehla nak uplod gamba byk2 kan.Kalau ade gmbr yg byk baru sy akan uplod dlm FP ni.
My new link>>>http://annaidris.blogspot.com


Monday, 4-May-2009 06:17 Email | Share | | Bookmark
::Jln-jln Melaka::

 
 
 
View all 17 photos...


Tuesday, 7-Apr-2009 04:20 Email | Share | | Bookmark
hariz dah 8 bulan

 
arini genap dah 8 bulan.Pejam celik pejam celik dah beso dah anak den ni.Mlm td kemain payah ler die nak tdo.Manjat sane manjat sini.Sabo jela.Dahtu ikut suke die jer nak nenen.Tertonggeng la,smbil nak berdiri smbil nk nenen,niarap la,pusing sane pusing sini.Hoh....pendek kate asal boleh la die minum.yg sebetulnye bukannye nak nenen sgt,saje nak ade mende lam mulut die.hai la hariz...sib baik mummy mu ni boleh tahan sabar.
Rsnye kan hariz ni dah terbiase naik keta sbb ari2 seawal pagi die akan dok lam keta.Paling2 koman tghari kol 1 2 gitu baru balik umah,itu kalo balik la...kalo tak smpai ke ptg ler die dok lam keta.Tu sbb die tak keruan kalo satu hari suntuk tak kuar jenjln.hariz..mommy pon nak jgk rehat2 kat umah sehari.Takkan ler tiap2 mgg nak kuar kot,ponek ler mommy.Dah ler dok lam keta tak reti nak diam.kalo dl nak p jln2 tak kire la jauh ke dekat,senang jer nak jg die sbb tak smpai setgh jam hariz akan terlena tp skang...jgn harap.



Thursday, 2-Apr-2009 01:33 Email | Share | | Bookmark
::mcm2 hariz::

mommy...hariz boleh berdiri
daddy...look at me
percubaan utk berdiri
View all 26 photos...
Sekarang ni,ujung mgg jer mesti pg jenjln jmpe org.Hooray...mommy suke ,Bile hariz dah besar2 camni,adekala senang nak handel dan adakale ssh nak handel.Tp rsnye byk ssh dr senang kot sbb hariz sgttt lasak.Baby chair tu habis die panjat.Hoh...sungguh mommy tak sangke hariz boleh berdiri atas baby chair.Ade aje akal die nak buat mende2 baru.

now hariz dah boleh berdiri sendiri in a few second dan kdg2 dekat seminit jgk die boleh berdiri.hariz also can jln in a few step.Maybe lebih kurang 3 ke 4 step die boleh jln.Mummy can't wait to see hariz berjln sendiri .Bile hariz boleh buat satu perkara baru,mummy hariz ni over excited. ,kekekekeke...biaselakan.Sekarang hariz tak berape sihat,die batuk2.Sib baik die tak demam atau selsema.Dgr die batuk,hati sgt sedih.Sian kat sikecil mummy tu.Kdg2 die batuk sampai termuntah.Mungkin tekak die tak berape selesa,sbb tu die muntah.Bile dh kurang sihat ni,manje die lain mcm sket.Sket2 merengek,sket2 merengek.Pastu asyik nak bergantung jer.Haish....sabojela.

Ni aku kompol 3mgg punye xtvt pehtu baru aku masuk lam FP.senang buat satu entry.kekekekekeke


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net